Dr. Bartoș Adrian este medic primar chirurgie generală

Este șef de lucrări în cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hatieganu”, Cluj și are competențe naționale și europene în ultrasonografie generală, chirurgie laparoscopică – tehnici avansate, chirurgie hepato-bilio-pancreatică, chirurgie oncologică și ecografie intervențională.

Dr.Bartoș Adrian are preocupări în cercetarea și tratamentul tumorilor digestive, fiind doctor în științe medicale, cu peste 45 de lucrări publicate în reviste de specialitate și peste 130 de lucrări comunicate la congrese naționale și internaționale.

Se implică activ în cercetarea din domeniu, fiind coordonator a numeroase studii clinice, membru în granturi de cercetare naționale și europene, recenzor la 6 reviste internaționale și membru în echipa editorială a 8 reviste de specialitate internaționale.

Detalii despre chirurgie →

Pentru a face o programare, vă rugăm să completați formularul de mai jos, urmând să primiți o confirmare scrisă sau telefonică din partea unui reprezentant al centrului. În absența unei confirmări, programarea nu este valabilă. Pentru a fi la curent cu activitățile și noutățile din cadrul centrului nostru medical, vă invităm să ne urmăriți pe pagina de Facebook » Centrul Medical Garibaldi.

Datele dumneavoastră de contact vor fi păstrate doar pentru a gestiona programarea, în conformitate cu politica noastră de confidențialitate.