Dermatologie Cluj 1

Ce este specializarea dermatologie?

Specialitatea medicală dermatologie se ocupă cu diagnosticul și tratamentul bolilor de piele (contagioase și necontagioase), a anexelor (unghii, păr) și a mucoaselor.

Pielea este cel mai extins organ al corpului. Dar este totodată și un țesut activ ale cărui funcții vitale pot fi alterate, în egală măsură, de diverși factori externi și interni.

În cadrul Centrului Medical Garibaldi, medicii specialiști dermatologi sunt:

 • Dr. Dana Androhovici
 • Dr. Laura Albu

În timpul consultațiilor de dermatologie, medicii noștri specialiști vor identifica afecțiunile dermatologice de care suferi, îți vor explica ce înseamnă aceste afecțiuni, care sunt riscurile asociate acestor probleme și ce tratament trebuie să urmezi pentru a le trata. Echipa de profesioniști de la Centrul Medical Garibaldi din Cluj are pregătirea necesară rezolvării oricăror probleme medicale ce țin de dermatologie și estetică.

Afecțiunile ce pot fi diagnosticate și tratate sunt:

 • acneea
 • alopecia
 • boli ale unghiilor
 • dermatoze alergice: urticarie, eczeme, dermita atopică, dermite de contact, dermita seboreica, etc.
 • fotodermatoza
 • infecții cutanate bacteriene (impetigo, erizipel, celulita, chisturi infectate etc.), virale (herpes simplex, herpes zoster, veruci vulgare etc.) sau micotice (tinea, candidoze)
 • colagenoze (lupus eritematos, sclerodermie etc.)
 • pemfigus vulgar, pemfigoid bulos etc.
 • insuficiența venoasă cronică, ulcer de gamba
 • psoriazis vulgar
 • lichen plan, erupții lichenoide, lichen scleroatrofic
 • tumori benigne: papiloame, nevi (alunițe), chisturi, lipoame etc.
 • tumori maligne: carcinoame bazocelulare, carcinoame spinocelulare etc.
 • infecții cu transmitere sexuală (sifilis, gonoree, herpes genital, molluscum contagiosum, vegetații veneriene, leucoree, uretrite, candidoza etc.)

Pentru a asigura performanța și diagnosticul corespunzător pentru fiecare pacient care ne trece pragul, am cooptat în echipa noastră medici specialiști în dermatologie, cu o impresionantă experiență clinică și practică. Mizând pe servicii personalizate, specialiștii de la Centrul Medical Garibaldi îți oferă posibilitatea de a beneficia de tratamente adaptate nevoilor tale, care vizează direct problema cu care te confrunți.

Medicii de la specializarea dermatologie din Centrul Medical Garibaldi din Cluj îți vor explica în amănunt toate detaliile investigațiilor și procedurilor dermatologice, vei afla care sunt cauzele problemelor tale de natură dermatologică, ce tip de tratament ți se prescrie și vei primi recomandările potrivite pentru afecțiunile tale ce țin de dermatologie. 

Servicii specializare dermatologie:

 • consultație
 • chiuretare dermatologică
 • dermatoscopie
 • electrocauterizare leziuni cutanate (papiloame, veruci)
 • veruci cutanate (negi) /alte leziuni
 • biopsie cutanată

La Centrul Medical Garibaldi, prin specializarea dermatologie, încurajăm și prevenția afecțiunilor dermatologice sau a simptomelor acestora. Îți oferim, in acest sens, un set de recomandări și informații care acoperă problemele sau temele de interes în cazul fiecăruia, cu rol deosebit de important în educare și prevenție. Aceste discuții te vor ajuta să scazi șansele apariției unor afecțiuni dermatologice sau să îmbunătățești aspectul pielii tale, atât din punct de vedere estetic, cât și clinic. 

Ce este specializarea dermatologie?

Specializarea dermatologie se ocupă cu diagnosticul și tratamentul bolilor de piele (contagioase și necontagioase), a anexelor (unghii, păr) și a mucoaselor.

Pielea este cel mai extins organ al corpului. Dar este totodată și un țesut activ ale cărui funcții vitale pot fi alterate, în egală măsură, de diverși factori externi și interni.

Specialiștii dermatologi se ocupă de toate afecțiunile pielii, parului și unghiilor, care pot fi inestetice sau deranjante atât pentru pacient, cât și pentru cei din jur. Un tratament corect și inițiat la timp are un impact pozitiv semnificativ asupra prognosticului. La Centrul Medical Garibaldi din Cluj vei fi consultat de medici specialiști, apoi vei primi o schema terapeutică personalizată, ținându-se cont de patologia asociată. 

În centrul nostru puteți trata boli ca: acneea, boli ale unghiilor, dermatite, infecții cutanate bacteriene, insuficiența venoasă cronică, tumori maligne sau benigne, precum și infecții cu transmitere sexuală. 

Specializarea dermatologie

Prin înțelegerea deplină a afecțiunilor ce țin de dermatologie și a cauzelor acestora, precum și prin conturarea unui plan de tratament eficient, țintim spre vindecarea afecțiunilor tale dermatologice sau ameliorarea oricăror probleme de ordin estetic. Prin serviciile de dermatologie de calitate pe care le oferim, ne-am dori să devenim prima ta opțiune în ceea ce privește prevenția și tratarea afecțiunilor dermatologice. 

În acest sens, pentru ca evaluarea stării tale de sănătate să se facă cu cât mai multă acuratețe, am achiziționat echipamente performante și inovative pentru dermatologie, care ajută medicii specialiști în procedurile zilnice. Medicii din clinica noastră au astfel acces la instrumente eficiente de diagnostic și tratare a problemelor medicale dermatologice sau estetice. Diagnosticarea și tratarea devin mai ușoare, contribuind la gradul de satisfacție a fiecărui pacient. 

 • Listă prețuri dermatologie
 • Pentru a face o programare la dermatologie, vă rugăm să completați formularul de programare, urmând să primiți o confirmare scrisă sau telefonică din partea unui reprezentant al Centrului Medical Garibaldi din Cluj. În absența unei confirmări, programarea nu este valabilă.
  Pentru a fi la curent cu activitățile și noutățile din cadrul centrului nostru medical, vă invităm să ne urmăriți pe pagina de Facebook » Centrul Medical Garibaldi.
 • Datele dumneavoastră de contact vor fi păstrate doar pentru a gestiona programarea, în conformitate cu politica noastră de confidențialitate.

În cadrul Centrului Medical Garibaldi, medicii specialiști dermatologi sunt:

Dermatologie Cluj

Pentru a face o programare, vă rugăm să completați formularul de mai jos, urmând să primiți o confirmare scrisă sau telefonică din partea unui reprezentant al centrului. În absența unei confirmări, programarea nu este valabilă. Pentru a fi la curent cu activitățile și noutățile din cadrul centrului nostru medical, vă invităm să ne urmăriți pe pagina de Facebook » Centrul Medical Garibaldi.

Datele dumneavoastră de contact vor fi păstrate doar pentru a gestiona programarea, în conformitate cu politica noastră de confidențialitate.