chirurgie generală Cluj

Specialitatea medicală chirurgie generală se ocupă cu afecțiuni ale abdomenului care necesită  intervenție chirurgicală, precum și cu alte afecțiuni chirurgicale care fac obiectul altor specializări medicale, precum afecțiuni vasculare, traumatisme, afecțiuni genitale, urologice, toracice sau endocrine.

În cadrul Centrului Medical Garibaldi, medicii chirurgi sunt Dr. Bartoș Adrian și Dr. Oniu Traian Dorin.

Specialiștii noștri au pregătirea necesară rezolvării oricăror probleme medicale ce țin de chirurgia generală. În acest sens, pentru a asigura performanța și diagnosticul corect pentru fiecare pacient care ne trece pragul, am adus în echipa noastră medici primari și specialiști în chirurgie generală, cu o importantă experiență clinică și practică, care vor asigura succesul oricărei proceduri. 

Servicii chirurgie generală:

  • consultație
  • excizie leziuni multiple
  • biopsie hepatică
  • alte intervenții minim invazive

Intervențiile chirurgicale minim invazive sunt realizate cu anestezie locală. Anestezia locală este un procedeu medical de scădere sau de suprimare temporară a sensibilității corpului la dureri, realizat prin agenți fizici sau chimici. Anestezia locală este, așadar, caracterizată prin pierderea reversibilă a senzației într-o parte a corpului, prin administrarea de anestezic. Acest tip de anestezie se folosește în procedurile chirurgicale pentru a le permite pacienților să suporte o intervenție fără durere. 

De asemenea, anestezia locală poate fi completă sau parțială și poate fi efectuată în cazul celor mai multe tipuri de leziuni ale pielii și țesutului subcutanat: abcese, plăgi, tumori benigne sau maligne (cu excepția melanomului malign, unde este contraindicată).

Biopsia este manopera medicală prin care se realizează prelevarea de celule sau probe (bucăți mici) de țesuturi. Aceste probe prelevate sunt mai apoi examinate microscopic pentru a stabili diagnosticul precis sau de a recunoaște o afecțiune.

Biopsiile pot fi prelevate din orice țesut sau organ al organismului uman. 

Pe lângă examinarea microscopică, biopsiile sau țesuturile prelevate mai pot fi supuse unor analize chimice. 

În general, biopsia se extrage dintr-o leziune sau formațiune tumorală atunci cânt examinările imagistice și de laborator nu pot stabili un diagnostic cu certitudine. Spre exemplu, examenul unei tumori benigne sau maligne poate fi singura modalitate de a pune cu certitudine un diagnostic de cancer. Biopsia se practică și din țesuturi normale, cum este biopsia de piele care ajută la diagnosticarea vasculitei. 

Pentru a stabili tratamentul sau procedurile de care ai nevoie, medicii de la specializarea chirurgie generală din Centrul Medical Garibaldi din Cluj îți vor explica în amănunt detaliile intervențiilor, pentru a te scăpa de orice fel de rețineri sau frici legate de chirurgie.

Ce este specializarea chirurgie generală?

Specialitatea chirurgie generală se ocupă cu afecțiuni ce necesită tratament chirurgical: de la afecțiuni chirurgicale ale abdomenului, până la alte afecțiuni chirurgicale care fac obiectul altor specializări medicale, cum sunt afecțiunile vasculare, traumatismele sau afecțiuni genitale.

Prin înțelegerea deplină a procedurilor și afecțiunilor ce țin de chirurgie generală și a cauzelor lor, precum și prin gestionarea cu succes a intervențiilor chirurgicale, avem ca scop rezolvarea problemelor tale de ordin chirurgical. Prin calitatea intervențiilor de chirurgie generală pe care le oferim, ne dorim să devenim prima ta opțiune atunci când ai nevoie de proceduri și tratamente chirurgicale. 

Medicii de la clinica noastră au pregătirea necesară rezolvării tuturor problemelor ce țin de chirurgie generală, prin multă atenție, precizie și profesionalism. 

Pentru ca diagnosticul afecțiunilor tale ce țin de chirurgie generală  să se facă cu cât mai multă acuratețe, am achiziționat echipamente performante prin care medicii din clinica noastră vor avea acces la o diagnosticare mai eficientă și rapidă. Pentru a fi la curent cu activitățile și noutățile din cadrul centrului nostru medical, vă invităm să ne urmăriți pe pagina de Facebook » Centrul Medical Garibaldi.

  • Listă prețuri chirurgie generală
  • Pentru a face o programare la chirurgie generală, vă rugăm să completați formularul de programare, urmând să primiți o confirmare scrisă sau telefonică din partea unui reprezentant al Centrului Medical Garibaldi din Cluj. În absența unei confirmări, programarea nu este valabilă.
  • Datele dumneavoastră de contact vor fi păstrate doar pentru a gestiona programarea, în conformitate cu politica noastră de confidențialitate.

În cadrul Centrului Medical Garibaldi, medicii chirurgi sunt Dr. Bartoș Adrian și Dr. Oniu Traian Dorin

Pentru a face o programare, vă rugăm să completați formularul de mai jos, urmând să primiți o confirmare scrisă sau telefonică din partea unui reprezentant al centrului. În absența unei confirmări, programarea nu este valabilă. Pentru a fi la curent cu activitățile și noutățile din cadrul centrului nostru medical, vă invităm să ne urmăriți pe pagina de Facebook » Centrul Medical Garibaldi. Pentru a fi la curent cu activitățile și noutățile din cadrul centrului nostru medical, vă invităm să ne urmăriți pe pagina de Facebook » Centrul Medical Garibaldi.

Datele dumneavoastră de contact vor fi păstrate doar pentru a gestiona programarea, în conformitate cu politica noastră de confidențialitate.