Cardiologie Cluj

Consultații cardiologie pentru o inimă sănătoasă – Pentru că inima este organul cel mai important și motorul după care funcționează corpul uman, aceasta necesită o atenție sporită și monitorizare periodică, indiferent de vârstă sau istoric medical. De aceea, la Centrul Medical Garibaldi ne-am propus să vă oferim servicii la standarde înalte de asistență medicală cardiovasculară pentru ca inima ta să funcționeze optim, la capacitate maximă.

În cadrul Centrului Medical Garibaldi, specialiștii cardiologi sunt Dr. Vlad Cristina – medic primar cardiolog, Dr. Chirilă Cristina – medic specialist cardiolog și Dr. Alin Iliescu – medic primar cardiolog

În timpul consultațiilor de cardiologie, medicul nostru specialist va identifica problemele medicale cu care te confrunți, îți va explica ce înseamnă aceste afecțiuni și ce trebuie să faci pentru a le trata. De aceea, pentru a asigura performanța și diagnosticul corect pentru fiecare pacient care ne trece pragul, am adus în echipa noastră un medic primar și specialist în cardiologie, cu o experiență importantă clinică și practică.

Mai mult, pentru a avea o înțelegere mai temeinică asupra stării tale de sănătate, dar și pentru a stabili cel mai potrivit tratament de care ai nevoie, medicul de la Centrul Medical Garibaldi din Cluj îți va explica în amănunt toate detaliile consultației. Te vei familiariza astfel cu posibilele cauze ale afecțiunilor tale, factorii de risc și cu tipul tratamentului prescris, și vei primi recomandări potrivite pentru afecțiunile tale care necesită tratament.

Ce este cardiologia?
Cardiologia este specialitatea medicală care se ocupă cu diagnosticul și tratamentul bolilor de inimă și a vaselor de sânge.

Bolile cardiovasculare reprezintă cea mai importantă cauză de mortalitate și morbiditate la nivel mondial. Diagnosticul corect reprezintă premisa principală pentru un tratament adecvat.

Servicii specializare cardiologie:
Prin înțelegerea deplină a afecțiunilor cardiovasculare, a cauzelor lor, a factorilor de risc și prin conturarea unui plan de tratament optim, țintim spre vindecarea sau ameliorarea simptomelor tale ce țin de specializarea cardiologie. Prin serviciile de cardiologie la nivel înalt pe care le oferim, ne dorim să devenim opțiunea ta primară în ceea ce privește tratarea afecțiunii tale și, în general, îmbunătățirea stării tale de sănătate.

Ne concentrăm atenția și spre prevenție, pentru că ne dorim ca pacienții noștri să aibă un stil de viață sănătos, care să nu favorizeze dezvoltarea afecțiunilor cardiologice.

Electrocardiograma (EKG) este o analiză neinvazivă, prin care se înregistrează activitatea electrică a inimii și se realizează prin montarea unor electrozi pe corpul pacientului. Este necesar să fie efectuată ori de câte ori este suspectată o afecțiune cardiovasculară.

Ecocardiografia este o metodă neinvazivă de diagnostic specifică cardiologiei, bazată pe folosirea ultrasunetelor.

Monitorizare holter EKG constă în înregistrarea de lungă durata a electrocardiogramei (24 sau 48h), timp în care se pot realiza activitățile obișnuite.

Pentru ca evaluarea sănătății tale să se facă cu cât mai multă acuratețe, am achiziționat echipamente performante și inovative pentru un diagnostic corect al afecțiunilor ce țin de cardiologie. Medicii din clinica noastră vor avea astfel acces la instrumente de diagnostic eficiente pentru afecțiunile tale.

Listă prețuri cardiologie:
Pentru a face o programare la cardiologie, vă rugăm să completați formularul de programare, urmând să primiți o confirmare scrisă sau telefonică din partea unui reprezentant al Centrului Medical Garibaldi din Cluj. În absența unei confirmări, programarea nu este valabilă.
Datele dumneavoastră de contact vor fi păstrate doar pentru a gestiona programarea, în conformitate cu politica noastră de confidențialitate.

În cadrul Centrului Medical Garibaldi, medicul specialist cardiolog este Dr. Vlad Cristina , Dr. Chirila Cristina

Dr. Vlad Cristina

Cardiolog
+448786562223

Pentru a face o programare, vă rugăm să completați formularul de mai jos, urmând să primiți o confirmare scrisă sau telefonică din partea unui reprezentant al centrului. În absența unei confirmări, programarea nu este valabilă. Pentru a fi la curent cu activitățile și noutățile din cadrul centrului nostru medical, vă invităm să ne urmăriți pe pagina de Facebook » Centrul Medical Garibaldi.

Datele dumneavoastră de contact vor fi păstrate doar pentru a gestiona programarea, în conformitate cu politica noastră de confidențialitate.